Aanmelden 15 juni – Webinar Eerste trimester SEO: aanvraag, registratie & uitslag en uitbetaling 

Op dinsdag 15 juni van 14.45 tot 17.00 uur vindt het webinar eerste trimester SEO: aanvraag, registratie + uitslag en uitbetaling plaats. Dit webinar is gericht op de praktische zaken rondom het eerste trimester SEO en kan vrijwillig gevolgd worden. Accreditatie is aangevraagd. Het is een interactief webinar, waarbij deelnemers vragen kunnen stellen aan de sprekers. Tijdens dit webinar komen de volgende onderdelen aan bod:

– 14.45 – 15.30 uur Deel 1: Aanvraag
Aan bod komt het gehele proces van het aanvragen van het eerste trimester SEO en wat daarbij verkeerd kan gaan en hoe je dat oplost. Daarnaast bespreken we het aanvragen van het eerste trimester SEO voor zwangeren zonder BSN.
Dit onderdeel is met name bedoeld voor counselors.

– 15.35 – 16.10 uur Deel 2: Registratie en uitslag
Aan bod komt het gehele proces van de aanvraag opzoeken, bevindingen vastleggen en het aanleveren van de bevindingen aan Peridos.
Dit onderdeel is met name bedoeld voor eerste trimester SEO-echoscopisten en praktijkondersteuners.

– 16.15 – 17.00 uur Deel 3: Uitbetaling
Dit onderdeel gaat over het gehele proces rondom de uitbetaling van het eerste trimester SEO, vanaf het moment dat de aanlevering van de gegevens aan Peridos volledig is.
Dit onderdeel is met name bedoeld voor eerste trimester SEO-echoscopisten, praktijkhouders en medewerkers van echocentra die betrokken zijn bij de financiële afwikkeling van de verrichtingen.

U kiest zelf of u één, twee of drie delen volgt en logt in op de tijd dat het onderdeel dat u wilt volgen aan bod komt. Wilt u dit webinar (gedeeltelijk of geheel) bijwonen? Meld u dan hier alvast aan.