Programma casuïstiekbespreking 29 maart en rectificatie mailadres aanleveren casus

Programma regio casuïstiekbespreking 29 maart 2022

 

 

 

 

 

Het programma voor de echo casuïstiekbespreking van 29 maart 2022 is bekend. Klik hier om het programma te bekijken.
Aanmelden kan via het online inschrijfformulier.

 

 

 

 

 


Rectificatie mailadres voor aanleveren echo casuïstiek

 

 

 

 

 

 

Let op: In de nieuwsbrief van februari jl. stond een niet correct mailadres vermeld voor de aanlevering van casus voor de regio echo casuïstiekbespreking. Hieronder is het juiste mailadres verwerkt.

Voor de regio casuïstiekbespreking van 29 maart a.s. willen wij u vragen om interessante casus aan te leveren. Stuur deze met SEO verslag naar de afdeling prenatale geneeskunde van Amsterdam UMC, poli.prenatale@amsterdamumc.nl o.v.v. regio casuïstiekbespreking SPSAO en RCPSNH en t.a.v. dr. E. van Leeuwen en dr. I. Linksens, gynaecologen van de afdeling Prenatale Geneeskunde. Casus kunnen worden besproken als vervolgonderzoek bekend is bij Amsterdam UMC én het kind reeds is geboren.

Tevens zien wij graag casus voor de leerzame rubriek “niet gezien of anders gezien” uit de regio.
Deze kunt u ook via hetzelfde mailadres poli.prenatale@amsterdamumc.nl aanleveren. Vermeld daarbij uw contactgegevens, dan zal Ingeborg of Liesbeth als gynaecologen, persoonlijk contact met u opnemen om dit met u voor te bespreken.

Wij verzoeken u vriendelijk om géén casus op te sturen naar SPSAO en RCPSNH i.v.m. het privacy beleid (AVG). De Regionale Centra mogen geen persoonsgegevens van zwangeren ontvangen.